REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-06-11

-

Förskollärare

Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB

Lärare i förskola/Förskollärare
Deltid (50%)11 dagar - 3 månader

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering – för lärare av lärare. I de här uppdragen söker vi förskollärarstudenter och legitimerade förskollärare som vill jobba i Gävleborgs län.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ersätta en ordinarie förskollärare antingen vid behov eller som permanent lösning. Ditt uppdrag blir att leda barngruppen i undervisning och lek. Vidare kommer du att hjälpa till med de vardagliga sysslorna såsom påklädning, sitta med vid måltider och möta upp föräldrar vid hämtning/lämning. Du kan också komma att hjälpa till med planering och arbetet som finns på förskolan kring läroplanen.

Din profil
Vi söker dig som studerar till förskollärare eller är legitimerad förskollärare. Du som söker är flexibel, välplanerad och ansvarsfull. Du vågar fråga och tar initiativ! Elevernas lärande och lek är i fokus, därför är det viktigt att du kan leda en barngrupp. Det är också viktigt att du har förmågan att se det enskilda barnet och kan vara en tröstande famn vid behov. Uppdragen varierar i omfattning och kan sträcka sig från någon vecka, till några månader eller över en hel termin. Är du i slutfasen av dina studier kan det här vara chansen att prova på en arbetsplats som även kan leda till en fast anställning. Är du legitimerad förskollärare är det en möjlighet att hitta din drömförskola! Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök via: www.clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/länk till annan webbplats Alla våra konsulter erbjuds lön varje fredag, roliga gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Läs mer vad Clockwork erbjuder skolpersonal och huvudmän nedan. www.clockworkpersonal.se/vara-tjanster/skolbemanning-rekrytering/länk till annan webbplats www.pedagogjobb.nulänk till annan webbplats facebook.com/skolbemanning

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Lön
Fast lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltid 50%
Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader

 

Arbetsgivaren
Clockwork Skolbemanning Rekrytering
AB
Webbplatshttp://www.clockworkpersonal.se
länk till annan webbplats
Postadress
Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320 GÄVLE

Kontaktperson: Mikaela Bäckstedt, Telefonnummer: 073 351 27 32mikaela.backstedt@clwork.se

Annons-ID: 8327390