REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

Text

2019-05-03

-

Undersköterska till Hemtjänsten

Hofors kommun

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hemtjänsten Hofors söker en undersköterska.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad, ansvarsfull och professionell i ditt yrkesutövande. Du ska vara flexibel och ha god förmåga att samarbeta samt arbeta mot uppsatta mål.

Du kommer att arbeta med vård och omsorg i det egna hemmet hos brukaren.

Hos oss arbetar vi med att stötta brukarna i deras vardag. Vi utgår från individens egna förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag hanterbar och meningsfull. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalité för att möjliggöra ett självständigt liv för var och en utifrån de egna förutsättningarna. Vi arbetar med relationsskapande näransvar, i arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner. På delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut utför du vissa sjukvårdsuppgifter.

Hofors kommun ingår i förvaltningsområde för finska vilket innebär att kommunen har ett särskilt ansvar att uppmuntra språkanvändningen för just det finska språket. Detta görs genom olika insatser i den kommunala verksamheten för att skapa möjligheter, för de som vill, att använda språket så att det kan leva vidare och utvecklas. Är du finsktalande ses det som en merit.

Kvalifikationer

Du ska ha godkänd utbildning från vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
B-körkort erfordras.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Är du finsktalande anses det som en merit.
Erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast: 2019-06-10
Referensnummer: 42/19
Lön enligt avtal
Kontaktpersoner
Emma Skoog
Enhetschef
0290 - 77 17 15
Alexandra Andersson
Samordnare
070 - 77 17 00
Kristina Karlsson
Kommunal Mitt Västra Gästrikland
0290 - 77 18 07

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.