REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-04-23

-

Lärare till särskild undervisningsgrupp

Värnaskolan, Hofors

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

Värnaskolan söker en person med någon form av beteendevetenskaplig utbildning som vill vara med och utveckla vår skola med fokus på främjande, förebyggande och aktivt arbete. Vi söker dig som vill kartlägga behov, föreslå åtgärder och insatser samt arbeta aktivt för att omsätta dessa till handling. Du kommer att arbeta med frågor som rör enskilda elevers studier och sociala liv under skoltid samt stötta elevhälsa och lärare samt i perioder enskilda elever. Kontakter med vårdnadshavare kommer också att vara en viktig del i arbetet. Då tjänsten är relativt ny kommer det att ställas krav på initiativförmåga och drivkraft samt en vilja att utveckla tjänsten allteftersom.

Kvalifikationer

Har du ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling, ungdomar och utbildning? Då är det dig vi söker! Du ska kunna förstå och analysera maktförhållanden, sociala samspel, genus och etnicitet. Vana att arbeta med förändrings- och utvecklingsarbete. Erfarenhet inom mångfald och jämställdhet är önskvärt. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. God förmåga att arbeta i olika miljöer under dagen. Erfarenhet av liknande arbete beaktas är meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av beteendevetenskaplig utbildning.
Ingen erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
75-100%
Ansök senast: 2019-04-30
Referensnummer: 31/19
Löneform: Månadslön

Kontaktperson
Stefan Danielsson
Rektor, Värnaskolan
0290 - 77 16 02

Facklig företrädare
Mikael Pettersson
LF
070 - 41 41 463

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.