REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

Text

2019-04-11

-

Idrottslärare, 100%

Petreskolan

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

Som idrottslärare kommer du att ansvara för undervisning i idrott i år 3-9 samt simundervisning och planering av friluftsdagar. Vi söker en tydlig lärare som aktivt vill vara med och utforma en skola för framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation i idrott och hälsa. I Lgr11 betonas vikten av positiva upplevelser av rörelse och friluftsliv i uppväxtåren som i sin tur har stor betydelse för ett senare fysiskt aktivt liv.
Erfarenhet krävs.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Under förutsättning att erforderliga beslut fattas
Tillträde: 2019-08-12
eller enligt överenskommelse
Ansök senast: 2019-04-30
Referensnummer: 26/19
Ange löneanspråk

Kontaktperson

Anna Jacobsson
bitr rektor
070 - 167 08 57

Facklig företrädare

Marita Bergstöm
LR
070 - 289 92 12

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Rekrytering sker löpande.