REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

Text

2019-04-08

-

Enhetschef inom vård & omsorg

Hofors kommun

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska.

Arbetsuppgifter

Vi söker en vik enhetschef till Vård och Omsorg i Hofors Kommun med placering Hesselgrenska, som är en enhet för personer med demenssjukdom. Hesselgrenska består av dagvård, korttidsboende och fyra gruppboenden. Enheten är fördelad på två enhetschefer. Som enhetschef ansvarar du för att verksamheten bedrivs i överensstämmelse med gällande lagar och av kommunen fastställda anvisningar och direktiv. Enhetschef är arbetsgivarens representant med totalt ansvar för verksamheten inom enheten med de befogenheter och skyldigheter som fastställs av Kommunstyrelsen och/eller kommunal nämnd i delegationsordning eller särskilt beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning. Socionom-/social omsorgsexamen, sjuksköterskeexamen eller annan lämplig högskoleutbildning. Det är en merit om du har erfarenhet av äldreomsorg, är en van ledare och har arbetat processorienterat. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-02
Tidsbegränsad till: 2020-01-31
med möjlighet till ev. förlängning

Ansök senast: 2019-05-02

Referensnummer: 21/19
Månadslön

 

Kontaktpersoner

Anita Svensson
Områdesansvarig
070 - 414 13 02

Monika Forsberg
Enhetschef Hesselgrenska
0290 - 77 17 08

Fackliga företrädare

Emma Skoog
Ledarna
0290 - 77 17 15

Emilie Lindberg
Vision
0290 - 77 14 02

Kristina Karlsson
Kommunal Mitt Västra Gästrikland
0290 - 77 18 07

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.