REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-04-04

-

Projektarbete för dig som är mellan 18-25 år

Entré Ungdom

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Entré ungdom är en mötesplats/ett aktivitetshus på fritiden för unga 6-18 år. Vi arbetar för allas lika värde. Vi ska tända ett livslångt lärande och utveckla individer med tilltro till sin egen förmåga, att forma den egna framtiden. Vi arbetar med konstuttryck, social coachning och ungdomsinflytande.

Att samarbeta, samverka, skapa trygghet och öka den sociala inkluderingen är viktiga ledord i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi kommer att projektanställa 3 personer under några av sommarens veckor. Du kommer tillsammans med våra 4 ordinarie ungdomscoacher att skapa aktiviteter för barn och ungdomar mellan 6-25 år.

Du måste kunna arbeta onsdag och torsdag vecka 24 med planeringsarbete för att sedan möta barn och ungdomar under veckorna 25, 26 och 27.

Du kommer att arbeta dag och kväll, schemalagda arbetstider. Ej lördag eller söndag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.
Att du tycker om och att ha kul tillsammans med barn och ungdomar. Meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet i arbete med barn och ungdomar.

Du som söker måste ha fyllt 18 år men ej vara äldre än 25 år. Vi har krav på utdrag från Polisens belastningsregister. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid
Projektanställning - 90 timmar schemalagd arbetstid

Tillträde: 2019-06-12

Tidsbegränsad till: 2019-07-04

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-24

Referensnummer: 19/19

 

Lön enligt kollektivavtal

 

Kontakt

Kontaktpersoner

Ritva Snellman
Kulturchef
073 - 809 41 24

Matilda Andersson
Ungdomscoach
070 - 167 08 37

Facklig företrädare

Kristina Karlsson
Kommunal Mitt Västra Gästrikland
0290 - 77 18 07

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.