REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-03-29

-

Undersköterska med delegerat ansvar

Hofors kommun

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

Undersköterska med delegerat ansvar på enheten Persgården, Hesselgrenska, Hantverkarn, Spelmannen respektive Hemtjänsten.

Arbetstiden förläggs dagtid måndag-fredag. Du kommer utgå från din ordinarie arbetsplats och vara en del i arbetslaget. Du kommer att utföra arbetsuppgifter ordinerade av sjuksköterska, t ex provtagningar, okomplicerade såromläggningar, puls och blodtryck m m, samt arbetsuppgifter delegerade av sjuksköterska. Exempel på delegerade arbetsuppgifter är komplicerade såromläggningar, överräckning av läkemedel, KAD spolning.

Som undersköterska i sjukskötersketeamet arbetar du i team med sjuksköterskorna på enheten. Arbetet kräver ansvarstagande, mycket stor flexibilitet och initiativförmåga, då du kommer att utföra arbetsuppgifter på hela den enheten du är anställd på.
Utbildningstillfälle kommer att ordnas före sommaren.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav, stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet
Erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Enligt överenskommelse

Ansök senast: 2019-04-30

Referensnummer: 18/19

Enligt ordinarie anställning. Extra lönetillägg på 1000 kr/månad.

 

Kontaktpersoner

Monika Forsberg
Enhetschef Hesselgrenska
0290 - 77 17 08

Marika Norberg
Enhetschef Spelmannen
0290 - 77 17 61

Inga Jäderström
Enhetschef Hantverkarn
0290 - 77 16 96

Viktoria Lindström
Enhetschef Persgården
0290 - 77 17 55

Emma Skoog
Enhetschef Hemtjänsten
0290 - 77 17 15

Facklig företrädare

Kristina Karlsson
Kommunal Mitt Västra Gästrikland
0290 - 77 18 07

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekrytering påbörjas under ansökningstiden och tjänsten kan därav vara tillsatt vid ansökningstidens slut.