REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-03-06

-

Underhållsmekaniker

Enerco Hofors

Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för svensk basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Hofors, Sandviken, Gävle, Ludvika, Borläng, Avesta, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.selänk till annan webbplats

Enerco är en industripartner hos flera av de ledande industrierna i mellansverige. Sedan starten 2015 har vi vuxit med ca 100 medarbetare per år och närmar oss nu ca 400 medarbetare. Det här jobbet riktar sig primärt mot en av våra största industrikunder i Hofors men arbete hos andra kunder kan förekomma. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett team av mekaniker för sommarens underhållrevisioner på industrierna i regionen. Där utför vi: underhåll, renoveringsarbeten, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder. Kvalifikationer och egenskaper Som mekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi söker dig med Ett intresse för mekanik samt grundläggande kunskaper i mekaniskt underhåll. Erfarenhet av svetsarbete kan även vara intressant.
Personliga egenskaper Engagerad noggrann initiativtagande ansvarsfull

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar. Vi söker i första hand dig som vill arbeta under sommaren men för rätt person kan det finnas möjlighet till fortsättning.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Krav: Körkort: * B (Personbil)

Körkort B

Arbetslivserfarenhet

Underhållsmekaniker: erfarenhet efterfrågas

Om lön Fast

Om anställningsvillkor
Heltid Tills vidare
ANNONS-ID:8179108

Arbetsgivarens webbplats

http://www.enerco.selänk till annan webbplats

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Joakim Balkefors, Rekryteringsansvarig, Telefonnummer: 076-2007699joakim.balkefors@enerco.se

Företagets adress

Pumpverksagatan 22

Postadress

Enerco Group AB

Box 63

81322 Hofors