REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

Text

2019-02-18

-

Konstruktör (CAD) / platschef

SIMSON POWER TOOLS AB

Expansion i ett produktägande bolag är spännande, utmanande och utvecklande. Det kräver att många faktorer i samtliga delar av verksamheten samverkar. Ett välfungerande arbetsteam, god känsla för marknaden, en målinriktad säljavdelning men framförallt - produkter i världsklass. Långsiktig framgång och kontinuerlig tillväxt är ett resultat av ett målmedvetet arbete, ett arbete vi på Simson Power Tools sedan mitten av 1950-talet. Det är därför med glädje vi erbjuder dig som konstruktör att vara en del av denna expansiva resa. Du bör ha förmåga att tänka nytt och bygga vidare på en sedan årtionden väletablerad produktserie. Våra produkter håller en hög teknisk standard och vi ser det därför önskvärt att du har relevant förståelse och intresse för detta. Vi förutsätter även att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana. Som person är du noggrann, kommunikativ, positiv och metodisk. När det kommer till utbildning önskar vi att du minst har gått teknisk gymnasial utbildning, därtill är teknisk högskoleutbildning såsom ingenjör, produktdesign eller annan relevant högskoleutbildning meriterande. Om du är nyexaminerad är det meriterande att du kan påvisa kunskapen och intresset för CAD och konstruktion, exempelvis i form av tidigare arbete du utfört. God CAD-vana är en förutsättning, och erfarenhet från SolidWorks är meriterande. På samma sätt är erfarenhet och kunskap om MPS-system meriterande, i synnerhet MONITOR ERP System. Du behöver ha en god analytisk förmåga samt kunna strukturera, planera och organisera arbetet på egen hand. Som konstruktör behöver du också ha en god förmåga att förstå våra kunders verksamhet och behov, som underlag för arbetet med produktutveckling. Vi är ett företag med högt i tak. Har du en vilja att förändra och förbättra saker och ting finns det alltid utrymme att påverka.

Din profil
Utbildning

MERITERANDE
Teknik och teknisk industri:
Gymnasial utbildning:
Kompetenser

KRAV
CAD-konstruktion
CAD-ritning

MERITERANDE
Tillv.industri-Solid Works
Inköpsvana
Produktdesign
Beredning, verkstadsmaskiner
Produktutveckling

Språkkrav: Svenska & engelska:
Körkort: B
Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar att driva och ansvara för vår produktutveckling. Du kommer ha huvudansvaret för framtagande av nya produkter i allt från ritning, design, upphandling ihop med inköpsansvarig, beredning och testning. Ett naturligt intresse för konstruktion och problemlösning är därför en förutsättning. Du kommer även att ansvara för att detta bolag, i likhet med koncernens övriga producerande bolag blir certifierande enligt ISO 9001 och ISO 14001. Därtill innebär rollen ett personalansvar för 3-4 självgående medarbetare. Som alltid på mindre bolag finns slutligen behov av att hantera ytterligare arbetsuppgifter av mindre karaktär eller projektkaraktär, utöver de ovan nämnda.

Övrigt

Anställningsvillkor

• Anställningsform: Heltid, provanställning / tillsvidareanställning.
• Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
• Lön: Enligt överenskommelse.
• Arbetsplats: Arbetet utgår från Simson Power Tools AB, Nitvägen 3, 813 33 Hofors

Kontaktpersoner

Kjell-Roger Holmström, VD krh@obadja.se0708-400800

Företagets adress

Nitvägen 3 Hofors

Postadress

SIMSON POWER TOOLS AB

Box 68

81322 Hofors

Telefonnummer

029023080

E-post

ansokan@simsonpowertools.se

Sök jobbet senast 31 mars 2019

Välkommen med din ansökan till ansokan@simsonpowertools.se. Bifoga det underlag du vill att vi ska ta del av för att utvärdera din ansökan – CV, personligt brev, referenser etc. Märk din ansökan med referensen ”Konstruktör”. Ansökningar kommer behandlas löpande fram t.o.m. 31 mars 2018.

Ange referens Konstruktör.