REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-02-07

-

Sjuksköterska

Hedera Helse AB

Vill du ha ett flexibelt arbete? Vill du få uppskattning och betalt för det arbete du gör? Då är du varmt välkommen att arbeta som sjuksköterskekonsult hos oss på Hedera Helse.

Hedera Helse är ett auktoriserat bemanningsföretag som sätter konsulten i centrum. Som konsult får du en konsultchef som hjälper dig med allt kring uppdraget och ger dig feedback på din arbetsinsats.

Vi utgår från dina önskemål och du får en personlig kontakt med oss. Hedera Helse har kollektivavtal och vi betalar in tjänstepension. Vi har marknadsmässigt goda löner och står för resa och boende i samband med uppdrag om det behövs.

Vad krävs för att bli anställd hos oss?
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi ser att du har en god vana i de IT-system som krävs för yrket.

Personliga egenskaper: Som sjuksköterskekonsult hos oss ser vi att du är flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Hedera Helse - Bättre liv för konsulter och anställda inom hälso- och sjukvården.

I Hedera Group ingår bolagen Addus Care AB, Hedera Helse AB, Läkarresurs Fa Rekryt AB, Svensk Läkartjänst Lil AB, All Vård Semaforen AB, Pridoc bemanning AB, Hedera Medical AB och Hedera Ekonomi AB.

Vi är 7 bolag som runt om i Sverige, Stockholm, Uppsala, Göteborg och Löddeköpinge och bemannar Läkare, Sjuksköterskor, Psykologer, Socionomer och Paramedicinare till offentliga och privata vårdgivare. Hedera Ekonomi erbjuder bokföring och redovisningstjänster till små och stora företag.


Din profil


Kompetenser

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Sjuksköterska, grundutbildad: 2-4 års erfarenhet


Arbetsgivarens webbplats

http://www.hederahelse.se

länk till annan webbplats
Kontaktinformation

Kontaktpersoner


Viktor Hasselgren, Konsultchef viktor.hasselgren@hederahelse.se 0707686298


Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: nurse@hederahelse.se


Sök jobbet senast 20 februari 2019


Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: nurse@hederahelse.se