REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-02-07

-

Personlig assistent

Nordström Assistans AB

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Vi söker dig som vill vara med i en assistansgrupp till en kille i Hofors. 

Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kille i 17-årsåldern, som har ett omfattande assistans- och omvårdnadsbehov. Vår kund behöver hjälp med alla fysiska moment i sin vardag, med allt ifrån förflyttningar, personlig hygien, av- och påklädnad, matning genom både sond och mat, medicinhantering och omvårdnad. Han ska precis börja med rehabilitering efter en lång tids sjukdom och behöver hjälp med aktivering och rehabiliteringsträning dagligen. Kunden har en grav synnedsättning. Han har inget tal utan du som assistent tolkar behov och önskemål via kroppsspråk, handtryckning, och mimik. Kunden är en glad kille med humor, som gillar att skämta och busa. Han är intresserad av musik, lyssna på poddar, höra på nyheterna, titta på serier och film.

Du som söker den här tjänsten gillar utmaningar och vill vara med och jobba i en välfungerande och kvalitativ assistans. Du är ansvarstagande, noggrann, gillar att följa rutiner och orädd. Du är aktiv när du arbetar, tar egna initiativ och gör det som behöver göras. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården eller som personlig assistent. Du är positiv och har glimten i ögat, samtidigt som du är trygg och mogen som person. Personliga egenskaper och kvalifikationer är det som väger mest för denna tjänst. Du är positiv och har lätt till skratt. Det är en fördel om du är intresserad av rehabilitering och träning.

Kunden bor i en egen lägenhet i Hofors. Det kommer att komma katter och hundar på besök i lägenheten, så du som assistent bör inte vara allergisk.

Det är aktiv assistans dygnet runt, med dubbelbemanning vissa tidpunkter på dygnet, som vi bemannar utifrån ett rullande schema. Vi söker för närvarande vikarier men det finns goda möjligheter till arbete på en fast schemarad.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Låter detta intressant så skicka in din ansökan så snart du kan!

Arbetslivserfarenhet


Personlig assistent: erfarenhet efterfrågas


Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön


Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare


Arbetsgivarens webbplats

http://www.nordstromassistans.selänk till annan webbplats

Kontaktinformation

Kontaktpersoner


 Kundansvarig Milad Mahmoudi, Kundansvarig, Telefonnummer: 08-12075409


Företagets adress

Box 83 18211 Danderyd

Postadress

Nordström Assistans AB

Box 83

18211 Danderyd


Ansök på arbetsgivarens webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=105453länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Sök jobbet senast 31 mars 2019


Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.