REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-02-05

-

Finsk- och svenskspråkig undersköterska

Till hemtjänsten

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har 9660 invånare och 1120 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hemtjänsten Hofors/Torsåker söker en svensk och finskspråkig undersköterska.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad, ansvarsfull och professionell i ditt yrkesutövande. Du ska vara flexibel och ha god förmåga att samarbeta samt arbeta mot uppsatta mål.

Du kommer att arbeta med vård och omsorg i det egna hemmet hos brukare där de flesta har finska som modersmål.

Du kommer att vara placerad i Hofors.

Kvalifikationer

Du ska ha godkänd utbildning från vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Finsktalande är ett krav.

B-körkort erfordras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid


Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-19

Referensnummer: 53/18

Lön enligt avtal

 

Kontakt

Kontaktperson

Emma Skoog
Enhetschef
070 - 072 90 82

Facklig företrädare

Ulrika Gustavsson
Kommunal

070 - 167 86 33

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.