REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-01-30

-

Socialsekreterare

Hofors kommun.

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar.

Arbetsuppgifter

Vi söker socialsekreterare till barn och familjeenheten, vuxenenheten och ekonomienheten.

Du kommer ansvara för att utreda och handlägga ärenden på respektive enhet.

Vi kan erbjuda dig:
- Introduktionsplan och uppföljning
- Stöd i handläggning via 1:e socialsekreterare,
arbetsgruppen och extern handledning
- Möjligheter att vara med att påverka och vara
delaktig i verksamheten
- Möjligheten att ha hemma arbetsdag när verksamhetens så tillåter
- Friskvårdsaktiviteter

Ange i din ansökan om du är intresserad av arbete på specifik enhet.

Kvalifikationer

Socionomexamen eller motsvarande högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt erfarenhet av myndighetsutövning.

Du behärskar ett professionellt bemötande, är noggrann och har en vilja att möta människor i svåra situationer. Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och engagerad, har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, är flexibel och kan variera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens och enhetens behov.

Som person är du trygg i dig själv och i din profession. Du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende samt är uthållig, nyfiken på människors olikheter.

Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och andra relevanta utbildningar inom området. Tidigare erfarenhet av t.ex. ASI, MI, BBIC, Signs Of Safety och Treserva ses som meriterande.

Vi behöver dig som är stresstålig, trygg, pedagogisk, ansvarstagande, gillar att samarbeta samt har intresse av att arbeta i en lärande organisation.

Du behöver ha B-körkort då arbetet kan medföra resor i tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.
Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansök senast: 2019-02-17

Referensnummer: 7/19

Kontaktpersoner

Heidi Bergström
Enhetschef
079 - 072 99 00

Annelie Klang
1:e soc sekreterare, Barn och familj
070-167 08 80

Maria Sjöberg
1:e soc sekreterare, ekonomienheten
070-4141283

Facklig företrädare

Emma Lundin
1:e soc sekreterare vuxenhetenen/ Vision
070-086 0302

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval kan ske löpande.

Consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et viverra justo commodo. Proin sodales pulvinar tempor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nam fermentum, nulla luctus pharetra vulputate, felis tellus mollis orci, sed rhoncus sapien nunc eget odio.