REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2019-01-11

-

Projektledare, IT

Ovako

Ovako finns representerat i mer än 30 länder och är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin.
Med Ovakos stål blir kundens slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.
Är du en erfaren ledare som vill utvecklas på ett internationellt och framgångsrikt bolag inom stålindustrin?
På uppdrag av Ovako söker AxÖ Consulting en chef till IT-avdelningens Project Management Office (PMO). Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och har en förmåga att entusiasmera, engagera och inspirera andra människor i strävan mot att nå hållbara och verkningsfulla resultat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ovako erbjuder
Ovako erbjuder en spännande och utvecklande ledarroll i en dynamisk miljö inom ett professionellt och framgångsrikt företag. Som anställd hos Ovako ges du tydligt mandat med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. I och med en omfattande kundplattform och fortsatta expansionsplaner finns goda utvecklingsmöjligheter om du lyckas väl i din roll.

Arbetsbeskrivning
PMO-funktionen är en relativt ny funktion inom Ovako och ditt ansvar blir att fortsätta bygga upp strukturer och införa arbetssätt för projekthantering i koncernen. I rollen kommer du att stötta och coacha projektledarna samt förbättra och införa metodik och arbetssätt för projekt- och portföljhantering. Du kommer även att agera i rollen som projektledare och driva egna projekt. En mix av strategiskt arbete, både för projektkontoret men även för Ovako IT som avdelning då du ingår i ledningsgruppen på Ovako IT.

Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du är en erfaren projektledare, gärna med erfarenhet från att driva ett PMO. Vi ser även att du är van att driva förbättringsarbete i verksamheter och i den egna linjen. Flytande kunskaper svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav. Du rapporterar till koncernens CIO. Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som agerar konsekvent och tydligt i ledarrollen. Din personlighet kännetecknas av ett högt driv, struktur och effektivitet och du motiveras av att driva utvecklings-, förändrings- och förbättringsarbete. Du är en ledare som får saker att hända och genom god kommunikation och engagemang får du med dig dina medarbetare. Trivs du dessutom i en prestigelös arbetsmiljö som präglas av ett föränderligt, processorienterat och dynamiskt arbetsklimat har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Information om ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Björk, AxÖ Consulting, på telefonnummer 070-977 51 00.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Placeringsort:
Valfri placeringsort (Hällefors, Smedjebacken, Boxholm, Hofors eller Örebro)

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager­, transport­ och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har fler än 3 000 anställda i mer än 30 länder. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.comlänk till annan webbplats och www.nssmc.comlänk till annan webbplats. AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.selänk till annan webbplats
Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Arbetslivserfarenhet

Projektledare, IT: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Tobias Björk, Telefonnummer: 070-977 51 00

Företagets adress

Dammbrovägen 5

Postadress

Valfri placeringsort

Dammbrovägen 5

69180 Karlskoga

Sök jobbet senast 21 januari 2019

Ange referens 2018/287.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.