REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

Text

2019-01-10

-

Administratör till särskilda boendet Persgården

Hofors kommun

 Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hos oss är du viktig och gör skillnad varje dag! Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du ge stöd till verksamhetens enhetschefer.
Du är länk mellan personalgrupperna och enhetschef då enhetschef ej är på plats.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta med rekrytering av vikarier och ha en översikt över verksamhetens bemanning, samt arbeta i våra olika verksamhetssystem.
Du kommer hantera beställningar samt ta i mot förrådsmaterial, attestera fakturor och debitering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.

Datakunskap är ett krav. Meriterande om du tidigare arbetat i Multi-Access, Personec, Time Care pool och Treserva.

Vi söker dig som har en PA utbildning eller annan motsvarande eftergymnasial utbildning.
Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas
ingen erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-08

Referensnummer: A841991

 

Löneform: Månadslön

Kontaktperson

Victoria Lindström
Enhetschef
0290-77 17 55

Facklig företrädare

Emilie Lindberg
Vision
070 - 086 02 70

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.