REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-12-21

-

Jobbcoach/utbildningscoach

Work for you AB

Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus?
Work for you stärker personer som står utanför eller vill ta nästa steg på arbetsmarknaden genom att sälja och leverera arbetsmarknadstjänster, vuxenutbildning, bemanning och rekrytering.
Vi har varit en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. År 2014 blev även utbildningsföretaget Infokomp en del av koncernen.
Läs mer på www.workforyou.selänk till annan webbplats

Jobba extra som utbildare i arbetsmarknadsutbildning
Vill du arbeta i ett värderingsstyrt företag, där människan är i fokus?
På uppdrag av Arbetsförmedlingen levererar vi tjänsten yrkes- och studieförberedande utbildning och söker dig som är intresserad av att jobba extra vid till exempel sidan av dina studier eller som pensionär. Beskrivning av tjänsten I yrkes- och studieförberedande utbildning (YSM) ligger fokus på att kombinera fördjupad studie- och yrkesvägledning med individuellt planerade insatser (moduler), som exempelvis språkträning, undervisning i kärnämnen, praktik, yrkesinformation och samhällsinformation. Målet med insatsen är att ta fram en tydlig och genomförbar planering för deltagarnas framtida yrkes- eller studieval, och att stärka deras förutsättningar att lyckas genomföra denna plan.

Dina arbetsuppgifter
Som utbildare kommer du främst arbeta med utbildning, stöttning och uppföljning i YSM. Förutom ordinarie undervisning i kärnämnen och samhällsinformation är du även en resurs inom studie- och yrkesvägledningen, och hjälper eleverna att ta fram en tydlig och genomförbar planering för deras framtida yrkes- eller studieval. Vid behov är du även behjälplig i kontakten med arbetsgivare i syfte att ta fram och anskaffa platser för yrkespraktik, och arbetsplatsförlagd språkträning samt är behjälplig i övrigt förekommande tjänster och administrativa uppgifter.

Din profil
Vi söker dig med ett brinnande intresse för arbetsmarknads- och samhällsrelaterade frågor. För att lyckas i rollen ser vi att du har bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Du har förmågan att möta elever individuellt och anpassa nivå och målsättning utifrån elevens specifika behov. Vi ser även att du har lätt att samarbeta med dina kollegor och tar eget ansvar över din arbetsinsats. Det är ett krav att du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Kvalifikationer
• Minst två (2) års erfarenhet av målgruppen nyanlända eller övriga utrikesfödda med svaga kunskaper i svenska språket.
Eller
• Minst två (2) års erfarenhet av att arbeta med målgruppen arbetssökande inom exempelvis arbetsförmedlingen.

Övrigt
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett spännande företag. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är avgörande att du värdesätter och efterlever våra värderingar: Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet.

Omfattning:
Timanställning
Start:
Omgående eller enligt överenskommelse
Ort:
Hofors
Antal tjänster:
2 st Notera att vi inte tar emot ansökningar genom telefon, e-post eller brev. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta: Rasha Humsi 070-164 46 66 rasha.humsi@workforyou.se eller Elin Smedberg 076-669 70 99 elin.smedberg@workforyou.se Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Jobbcoach / Utbildningscoach: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

- -

Kontaktinformation

Företagets adress

Norgegatan 2

Postadress

Work for you AB

Norgegatan 2

16432 Kista

Sök jobbet senast 31 januari 2019

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.