REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-12-04

-

Systemutvecklare/programmerare

Ovako

Ovako finns representerat i mer än 30 länder och är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med Ovakos stål blir kundens slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.
Vill du jobba på ett företag med attraktiva produkter och i en bransch som har lång tradition och är under utveckling?
I rollen som Integration Developer agerar du integrationsexpert och är en i teamet på IT-avdelningen. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt. Som Integration Developer erbjuds du en spännande roll i en internationell koncern.
Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en direktrekrytering.
Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Ovako.

Ovako erbjuder
Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den mindre organisationens effektiva beslutsvägar och den större organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft.

Som anställd erbjuds du:
- En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
- Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter
- Möjlighet att utmana Ovakos arbetssätt och komma med idéer som effektiviserar
- Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare

Arbetsbeskrivning
Ovako arbetar i en komplex datamiljö under ständig förändring som kräver kontinuerliga anpassningar. Idag finns flertalet tekniska integrationslösningar med ett strategiskt val mot Microsoft Biztalk. Du kommer arbeta med daglig drift och förvaltning av Ovakos integrationsplattform, implementera nya integrationer samt utveckla befintliga.
Som Integration Developer tillhör du Ovakos IT-avdelning där du agerar integrationsexpert och säkerställer att relevant data finns i rätt format, på rätt ställe i Ovakos datalager. Ovako har datakällor av olika typer men Microsoft SQL Server är dominerande.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du en eftergymnasial utbildning som systemutvecklare eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av utveckling i MS SQL Server. Vidare har du erfarenhet av datalager och datamodellering samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du har verksamhetskompetens inom processindustri samt erfarenhet av ETL, SSIS, molnlösningar och big datateknologier.

Profil
För Ovako är det viktigt att du vill bidra till hela teamets utveckling. Som person är du därför lösningsorienterad, nyfiken och du skapar nätverk genom ett gott samarbete. Vidare har du en ifrågasättande approach och du kan utmana existerande lösningar. I din yrkesroll är du dessutom verksamhetsorienterad, ansvarstagande och strukturerad och du ser samband mellan IT-lösningar och företagets konkurrenskraft – att tänka utifrån kundperspektivet helt enkelt.

Ansökan och information
Valfri placeringsort, gärna med närhet till: Hofors, Örebro, Hallstahammar, Smedjebacken, Boxholm eller Hällefors. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Björk, AxÖ Consulting, på telefonnummer 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager­, transport­ och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har fler än 3 000 anställda i mer än 30 länder. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.comlänk till annan webbplats och www.nssmc.comlänk till annan webbplats. AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.selänk till annan webbplats Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Tobias Björk, Telefonnummer: 070-977 51 00

Företagets adress

Kungsträdgårdsgatan 10

Postadress

Ovako AB

Kungsträdgårdsgatan 10

11187 Stockholm

Sök jobbet senast 15 december 2018

Ange referens 2018/244.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.