REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-12-04

-

Specialistläkare

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård.
Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hofors Din Hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi och Hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande.

ARBETSUPPGIFTER
I Hofors med närmare 8000 listade patienter så bedriver man en fullvärdig hälsocentral med lite glesbygdsmedicin. Gävle sjukhus ligger fem mil bort och att pendla hit med buss eller tåg från både Gävle och Falun är möjligt och enkelt. Vi kan hjälpa till med bostad. Ett stort fokus ligger förnärvarande på att utveckla och stärka medicinska processer. Vi vill jobba framförallt kring dem kroniska diagnoserna diabetes, astma-kol och hypertoni men även hjärtsvikt. Här jobbar man med förändrade patientflöden för att effektivisera och se till att patienten hamnar hos rätt kompetens tidigt där vi även behöver fokusera på patienter med psykisk ohälsa. Vill du ha möjlighet att få jobba utifrån dina förutsättningar, där du ses som en individ, och få schemalagd kompetens- och verksamhetsutveckling i schemat, varje vecka, då är det hit du skall söka dig.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu Dig som är allmänläkare och vill fortsätta att utveckla verksamheten tillsammans med härliga kollegor. Här får du en viktig roll på hälsocentralen med stora möjligheter till att skapa något som är hållbart i framtiden, vi tar vara på dig och din kompetens. Vi är en verksamhet under ständig förändring där vi kan ta besluten snabbt och enkelt. Vi ser gärna att du även vill handleda yngre kollegor. Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region. Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro. Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering. Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i. Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill. Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.selänk till annan webbplats där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Arbetslivserfarenhet

Specialistläkare: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Anneli Solborg, Vårdenhetschef, Telefonnummer: 0290-297 24anneli.solborg@regiongavleborg.se

Elias Wakie, Verksamhetschef läkare, Telefonnummer: 026-53 12 08elias.wakie@regiongavleborg.se

Fackliga kontaktpersoner

Dagmar Edung, GHLFdagmar.edung@regiongavleborg.se

Företagets adress

Rektorsgatan 1 Gävle

Postadress

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

Rektorsgatan 1

80188 Gävle

Sök jobbet senast 21 december 2018

Ange referens RS 2018/1956.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.