REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-12-04

-

Idrottslärare 60%

Solbergaskolan

 

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

Solberga skola är en liten F-6 skola som ligger i tätorten Torsåker. På skolan går det för närvarande omkring 150 elever och skolan ligger nära både skog och idrottsplats vilket ger goda möjligheter för uteaktiviteter av olika slag. Som idrottslärare kommer du att undervisa i årskurserna 1-6, ha ett nära samarbete med såväl lärare som fritidspersonal samt ingå i skolans arbetslag. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning utifrån styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår även att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system Infomentor. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och att du är en positiv och tydlig ledare.

Kvalifikationer

Lärarutbildning med inriktning mot idrott.

Erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid
60%
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-12-18

Referensnummer: 76/18

 

Lön enligt avtal

Kontaktperson

Tommy Hellström
Rektor

070 - 414 12 74

Fackliga företrädare

Eva-Marie Bodin
Lärarförbundet
070 - 273 72 39

Jörgen Lindgren
Lärarnas Riksförbund
070 - 247 62 34

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.