REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-11-26

-

Konstruktör, tillverkningsindustri

SKF Coupling

SKF Coupling är en enhet inom SKF Sverige AB. Vi finns i Hofors. SKF Coupling Systems är världsledande inom området "stela axelkopplingar". Våra viktigaste kundsegment är kraftgenereringsindustrin, ång-och gasturbiner samt vindkrafts- och skeppsbyggnadsindustrin. Till dessa och andra kunder levererar vi lösningar som avsevärt förkortar monterings- och demonteringstider samt ökar tillgängligheten i ofta mycket kapitalintensiva anläggningar.

Vi säljer tidsbesparing.
Har du tidigare erfarenhet från konstruktion i komplexa projekt, industriell miljö och vill jobba i ett världsledande företag?
Till teknik- och produktutvecklingsavdelningen hos SKF i Hofors söker vi nu en senior konstruktör som vill vara med och skapa våra produkter inom oljetrycksmetoden.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som ingenjör/konstruktör får du en nyckelroll hos oss. Du kommer att arbeta med att underhålla och vidareutveckla SKF Coupling systems produkter inom oljetrycksmetoden. I ditt ansvar ingår att anpassa och designa våra produkter i samarbete med kund, liksom framtagning av tillverkningsunderlag. Det är en komplex roll där du samarbetar nära våra kunder, försäljningen och produktionen. En viktig del av din vardag är att besvara tekniska frågor från kunder.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är maskiningenjör och gärna civilingenjör med några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, företrädesvis inom tillverkning/ svarvning. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Creo, CAD. Har du dessutom goda kunskaper i mätteknik, hållfasthetslära och materiallära är du mycket intressant för oss. För att trivas som konstruktör hos oss behöver du vara noggrann och självständig samt gilla problemlösning. God samarbetsförmåga är en förutsättning för rollen liksom en analytisk och eftertänksam inställning. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.

Vad kan SKF erbjuda dig?
SKF har varit världsledande inom teknik sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och använda dessa för att skapa produkter som ger kunderna konkurrensfördelar. Hos oss får du arbeta med kundanpassade produkter till hela världen. Vi är ett bra teknikteam som trivs och har skoj tillsammans. Vi är en trygg arbetsplats, hos SKF får du mycket frihet under ansvar.

Är du konstruktören vi letar efter? Låter det som ett arbete som skulle passa dig?
I så fall rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Urval och intervjuer urval sker löpande, sista ansökningsdag är den 9 december. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför just du är rätt person för tjänsten. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Eva Bjälkander, 073 684 77 35. Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Konstruktör, tillverkningsindustri: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid Tillsvidare

Arbetsgivarens webbplats

http://www.badenochandclark.se/länk till annan webbplats

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Eva Bjälkander, Recruitment Consultant, Telefonnummer: 073-684 77 35

Företagets adress

Badhusgatan 10

Postadress

Badenoch & Clark

Badhusgatan 10

72215 VÄSTERÅS

Sök jobbet senast 11 december 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.