REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

7 december

 - Det har varit en bra start, men man måste köra ett år innan man kan göra någon riktig utvärdering.
Det säger Fuad Sadun som driver Sibylla i Hofors och som är företagaren bakom lucka 7.

Den 22 augusti slog portarna upp för Sibyllarestaurangen intill E16 i Hofors.
Restaurangen som uppfördes är en av Sibyllas nyaste modeller med drive in. Restaurangen är 300 kvadratmeter stor och har plats för 85 sittande gäster.
Ägare är Fuad Sadun som också driver en Sibyllarestaurang i Tierp.
Fuad sammanfattar den första tiden i Hofors som bra.
- Men det måste gå längre tid innan vi kan göra en riktig utvärdering, men vi är nöjda, säger Fuad.

15 personer är i dagsläget anställda hos Sibylla i Hofors.
- Alla som jag har anställt kommer från Hofors och det känns bra. Jag har fått tag på bra personal och dom lär sig snabbt. Vi kanske kommer att behöva extrapersonal och spontanansökningar är alltid välkomna.

Nu ser Fuad fram mot två bra säsonger i den nyöppnade restaurangen där man faktiskt kan beställa en lokal meny.
- Det är Hoforsmenyn och den består av 2 kokta eller grillade korvar, mos, strips och räksallad.

8
21
17
5
14
20
19
9
1
2
7
23
6
11
4
18
3
24
13
15
10
16
12
22