REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

9 december

 Vi har kommit till självaste Annadagen och enligt allmogesamhället var det denna dag några viktiga julförberedelser inleddes. Lutfisken lades i blöt, julölet provades, det var dags att ta itu med jultvätten och julbaket och börja stöpa juleljusen.
När vi gläntar på dagens kalenderlucka hittar vi så klart en Anna bakom den.

Att det ska finnas en Anna bakom Annadagens lucka känns som en självklarhet. Det finns en hel del Annor som är företagare i Hofors kommun, men den vi presenterar heter Pamp i efternamn och driver företaget Som Sagt Var.
Anna Pamp har sin röst som arbetsverktyg och vad hon gör med sin röst under inläsningen beror helt och hållet på beställaren.
Det kan vara alltifrån en djup morgonröst till en ljusare när man pratat upp sig under dagen.

Anna Pamps inläsningsstudio är en liten skrubb i hemmet i Bergviken där hon läser in uppdragen som hon får i sitt företag Som Sagt Var.
Företaget har Anna haft sedan 2012 med en nystart 2013.
I företaget gör hon det mesta som behöver en röst- läromedel, telefonväxlar, speaker till filmer och utbildningar.
Visste du förresten att om du kliver in i en Scanialastbil och blir uppmanad att sätta på dig bilbältet – då är det Anna Pamps röst du hör.
Har du besökt Europaparlamentet och lyssnar på audioguiden så är det också Anna du hör.
Roligaste uppdragen säger Anna är att läsa in barnböcker och hon arbetar gärna med barnprojekt. Sen är hon lite svag för att göra vrickade reklamer också.

8
21
17
5
14
20
19
9
1
2
7
23
6
11
4
18
3
24
13
15
10
16
12
22