REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

8 december

Allt inom VVS.
Så beskrivs företaget kort och gott på sin hemsida. I förtagets butik i Hofors möts du av Carina Eriksson som är en av delägarna till Ljungs VVS med säte i Hofors centrum.

Carina Eriksson är VD för Ljungs VVS och en av tre delägare.
Företaget har funnits sedan 2004 och Carina var med och startade det.
Idag är man totalt fem personer som arbetar hos Ljungs VVS.
Under många år huserade Ljungs VVS på Faluvägen som går genom Hofors, men den 1 augusti i fjol gick flyttlasset till Hofors centrum, närmare bestämt till Skolgatan 9.
Fler spontana besök och en större butiksdel med skyltfönster ut mot Skolgatan var något man såg fram emot med flytten och VD Carina Eriksson sa så här om vilka förväntningar man hade;
- Vi hoppas att butiksförsäljningen ska bli större och i och med det jobben bli fler. I och med att vi finns i centrum hoppas vi att vi ska kunna bli mer delaktiga i aktiviteter i centrum såsom Bessemerfesten och Tomtekväll.

Nu är det snart ett och ett halvt år sedan flyttlasset gick, vad säger du om flytten idag Carina, blev det som planerat?

- Butik i centrum blev som vi planerade och butiksförsäljningen har ökat. Även jobben har ökat, många vill ha materialet de köper installerat. Jobb finns det hur mycket som helst, det är VVS-montörer det är ont om just nu. Vi har även en hel del kunder bortifrån som kommer och handlar i vår butik, det är extra roligt. Nu hoppas vi på en bra julförsäljning för butikerna i Hofors.

8
21
17
5
14
20
19
9
1
2
7
23
6
11
4
18
3
24
13
15
10
16
12
22