REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

6 december

Vi har kommit till lucka nummer sex i vår julkalender och idag har vi valt att presentera en företagare som är välkänd för många hoforsbor.
I dagens lucka hittar vi Sten Eriksson – kanske mest välkänd som ”Sten i backen”.

I ett tegelhus vid Torsåkersvägen huserar Sten Eriksson som driver Stens Allservice.
Här har Sten huserat med företaget sedan starten 1972 men då hette det Stens Bilservice.
1994 startade han om verksamheten, lade till fler delar i företaget som fick namnet Stens Allservice.
Och i företaget gör han – precis som namnet avslöjar – lite av varje.
Bilar, skog och trädgårdsmaskiner får nytt liv i Stens verkstad som han har i källaren på huset och det har även kommit förfrågningar på om han reparerar symaskiner.
Sten är av åsikten av att man inte ska behöva köpa nytt så fort något krånglar och han gör allt han kan för att hjälpa sina kunder att få fart på sina fordon och maskiner igen.
Just nu är det lågsäsong och det brukar det vara i december-januari, framför allt om det inte kommer någon snö. När motorsågsäsongen drar igång på våren kommer även högsäsongen för Stens verksamhet.
Att det finns många minnesvärda händelser som Sten kan berätta om under sina år som företagare råder det ingen tvekan om. Han har en gång berättat om en gammelgubbe som hävdade att han blivit påkörd varje gång det var en ny buckla på bilen…

8
21
17
5
14
20
19
9
1
2
7
23
6
11
4
18
3
24
13
15
10
16
12
22