REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

4 december

Lucka nummer 4 och den här gången har vi begett oss till en företagare i Gammelstilla – nämligen Lena Holmstedt som äger företaget Lena Holmstedt Service som bland annat driver Gammelstilla Café.

Lena Holmstedt arbetade i närmare tjugo år med elektronik och datorer på Ovako när hon en dag kände att det var dags att testa något annat.
Hon tog tjänstledigt och provade på att starta eget med tanken att driva café på sommaren och kurser och konsultverksamhet på vintern.
Tjänstledigheten tog slut, hon var tillbaka på Ovako men efter ett halvår valde hon att satsa på företagandet på heltid.
I somras sparkade hon igång den tionde säsongen i ordningen i Gammelstilla Café och den blev den bästa någonsin.
För besökaren hos Gammelstilla Café hittar du alltid något nytt på menyn, men det är alltid fokus på hemlagat och hembakat.
Förutom Gammelstilla Café är Lena ofta ute på cateringuppdrag, bli inte förvånad om ni hittar henne i full färd med att tillaga julbordet som just du ska på.
Lena Holmstedt uppmärksammades för några år sedan av Centrekvinnorna när de delade ut priset för Årets kvinnliga företagare i Hofors kommun.

8
21
17
5
14
20
19
9
1
2
7
23
6
11
4
18
3
24
13
15
10
16
12
22