REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender

1 december

Vi öppnar den första luckan i 2018 års upplaga av julkalender för Hofors kommun.
I år är temat företagare som varit verksamma under året och först ut är företagaren som i år utsås till Årets företagare i Hofors kommun – nämligen Robin Sjöström som driver Robin Sjöström Bygg AB.

"En engagerad och driven entreprenör som med glöd har drivit företaget framåt mot en stark tillväxt de senaste åren. I en hård bransch har du lyckats vidareutvecklat företaget och blivit ett starkt regionalt byggföretag att räkna med".
Så löd motiveringen när organisationen Företagare utsåg Robin Sjöström till Årets företagare i Hofors tidigare i år.
Redan under 2017 fick han en utmärkelse för sitt företagande och då utsågs han till länets mest framgångsrika företagare av Svenskt Näringsliv, något som gav mer driv att jobba.
– Otroligt mäktigt att uppmärksammas efter så kort tid som företagare konstaterade han efter den utmärkelsen.
Robin startade sitt företag för drygt tre år sedan och han startade eget mer eller mindre eget så fort han fick sitt yrkesbevis. Sedan dess har företaget vuxit och har nu sju anställda.
- Att vara företagare är inte ett jobb, det är en livsstil, säger han och konstaterar att något av det bästa med att vara egen är få hjälpa andra människor att förverkliga sina drömmar.

8
21
17
5
14
20
19
9
1
2
7
23
6
11
4
18
3
24
13
15
10
16
12
22