REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2011-09-08

2017-11-07

-

Kalevi Brandhed är årets eldsjäl i Hofors

Nu är det klart vem som får ta emot priset för "Årets eldsjäl i Hofors kommun 2011".

Det är Kalevi Brandhed som för sitt långa och brinnande engagemang för motorsporten i Hofors nu belönas av Entré Hofors och Hofors kommun.

När alla de nomineringar som privatpersoner skickat in under våren och sommaren var sammanställda var Kalevi Brandhed en av tjugo nominerade till priset "Årets eldsjäl i Hofors kommun 2011". Igår avslutades juryarbetet och efter överläggningar kunde juryn, som består av Entré Hofors styrelse, enas om en vinnare med följande motivering:

"Priset för "Årets eldsjäl i Hofors kommun 2011" går till Kalevi Brandhed för att han genom sitt brinnande engagemang för motocross, enduro och isracing inte bara lyckats sätta Hofors kommun på kartan utan också bidragit till att fler invånare kunnat utöva sina fritidsintressen. Omfattande kunskaper inom området, kreativa idéer och en stor portion egen uppoffring gör Kalevi Brandhed till en sann eldsjäl."

Priset, som förutom äran består av 5000kr och ett diplom, delas ut på Företagarkvällen den 30 september. Vinnaren meddelades i morse (2011-09-08).

Entré Hofors och Hofors kommun vill rikta ett stort tack för alla fina nomineringar som Hofors kommuns invånare bidragit med. Tack!