REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-11-08

-

Grundskollärare med undervisning framförallt i åk 4

Petreskolan


Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har 9660 invånare och 1120 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och att tända ett livslångt lärande. Hofors har under de senaste åren placerat sig allt högre i olika nationella jämförelser.

Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, personalcoachning och god tillgång på studiehandledare på modersmål och ett väl fungerande elevhälsoarbete. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram.

En omfattande satsning på IKT pågår, vilket bland annat innebär att alla elever får tillgång till en egen surfplatta/chromebooks.

Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens!

Petreskolan är kommunens enda F-9 skola, vi har hög lärarbehörighet, skolan upplevs som lugn och trygg av elever, vårdnadshavare och personal. Vi arbetar medvetet med en tydlig organisation där eleverna ska få ett helhetsbegrepp över sina studier.

Skolan har ett nära samarbete med elevhälsan och deras olika kompetenser vilket gör att vi kan tillgodose de allra flesta elevers individuella behov.

Arbetsuppgifter

Lärare i grundskolan framförallt i åk 4

Kvalifikationer

Lärarbehörighet
Erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid
75-100%

Tillträde: 2019-01-17

Ansökan

Ansök senast: 2018-11-26

Referensnummer: 63/18

Lön enligt avtal

 

Kontakt

Kontaktpersoner

Lise-Lotte Staaf
Rektor

070-414 12 80

Anna Jacobsson
bitr rektor
070 - 167 08 57

Facklig företrädare

Marita Bergstöm
LR
070 - 289 92 12

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.