REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-11-08

-

Enhetschef till LSS/Psykiatrienheten

Hofors kommun

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

Du kommer vara enhetschef inom LSS/psykiatrienheten. I dagsläget finns 3 enhetschefer och 3 samordnare, pga av att en av samordnarna går ner i tid för kommande pensionsavgång omorganiserar vi oss och söker istället en enhetschef. Vi har ett tätt samarbete och är gemensamt lokaliserade.

På LSS/Psykiatrienheten i Hofors arbetar ca 150 anställda och vi har 30-35 arbetsplatser fördelat på personlig assistans och boende. Vi arbetar och verkställer biståndsbeslut från handläggare.

Kvalifikationer

Adekvat högskoleutbildning. Meriterande med kunskaper om lagstiftningen SOL och LSS.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid


Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-11-22

Referensnummer: 62/18
Individuell lön

 

Kontaktperson

Pernilla Neuman
Chef för IFO/LSS/Psykiatri
pernilla.neuman@hofors.se

Fackliga företrädare

Kristina Karlsson
Kommunal
0290 - 77 18 07

Emma Lundin
Vision
0290 - 77 17 28

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.