REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-10-01

-

SOCIALSEKRETERARE, 100%

Hofors kommun

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har 9660 invånare och 1120 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

Ansvara för att utreda och handlägga ekonomiska biståndsansökningar. Tjänsten kan också innebära andra utredningar som förekommer inom vuxenenheten.

Kvalifikationer

Socionomexamen eller motsvarande högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av myndighetsutövning inom området ekonomiskt bistånd.

Du behärskar ett professionellt bemötande, är noggrann och har en vilja att möta människor i svåra situationer. Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och engagerad, har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, är flexibel och kan variera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens och enhetens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver ha körkort då arbetet kan medföra resor i tjänsten.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid


Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-21

Referensnummer: 54/18
Ange löneanspråk

 

Kontakt

Kontaktpersoner

Heidi Bergström
Enhetschef
079 - 072 99 00

Marie Sjöberg
1:e socialsekreterare
070 - 41 41 283

Facklig företrädare

Emma Lundin
Vision
070 - 086 03 02

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.