REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-09-28

-

Lokalvårdare

Förenade Service i Sverige AB

Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige.
Vi behöver nu förstärka vår organisation.

Vi söker Dig som har erfarenhet av/eller är intresserad av lokalvård.
Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull samt har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att hjälpas åt att tillsammans lösa en uppgift. Erfarnhet av golvvård och storstädning är positivt, men ej ett krav. Säkerhetsprövning kommer att genomföras och kravet är svenskt medborgarskap och tidigare ostraffad på grund av att arbetet kommer att utföras hos myndighet som kräver detta. Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Städare / Lokalvårdare: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Deltid/ Deltid

Arbetsgivarens webbplats

http://www.forenade-service.selänk till annan webbplats

Kontaktinformation

Företagets adress

Zettergrens väg 20

Postadress

Förenade Service i Sverige AB

Zettergrens väg 20

79177 Falun

Sök jobbet senast 20 oktober 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.