REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-09-14

-

Underläkare

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Hofors Din Hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi och Hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsord Alltid-Nära-Trygg.

ARBETSUPPGIFTER
Som underläkare i Hofors där det är 30min till närmaste sjukhus så kan allt möjligt dyka upp, du kommer inte att endast ha snuvor, rinnande ögon och nageltrång. Hjärtinfarkter, lungemboli och andra svåra fall kan komma ingåendes på hälsocentralen. Du kommer ställas på spets då och då men jobbet kommer att vara mycket givande. Gänget på hälsocentralen är framåttänkande, positiva och vill arbeta i grupp. Patienten är vår och inte min. Ny teknik, nya samarbetspartners och nya arbetssätt är något vi vill åstadkomma. Vill du sköta äldreboende, bvc eller jobba i egen takt anpassat efter dina önskemål så tveka inte att höra av dig!

KVALIFIKATIONER
Svensk läkarlegitimation Körkort erfordras ÖVRIGT Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region. Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro. Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! ----------------------------------------------------------- Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.selänk till annan webbplats där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Arbetslivserfarenhet

Läkare: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse • 6 månader vikariat Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag. .

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Elias Wakie, Verksamhetschef, Telefonnummer: 026-53 12 08elias.wakie@regiongavleborg.se

Fackliga kontaktpersoner

Dagmar Edung, GHLFdagmar.edung@regiongavleborg.se

Företagets adress

Rektorsgatan 1 Gävle

Postadress

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

Rektorsgatan 1

80188 Gävle

Sök jobbet senast 7 oktober 2018

Ange referens RS 2018/1316.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.