REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-09-14

-

Personlig assistent

Assisticum AB

Om dig

Vi söker dig som är erfaren av arbete med barn eller unga vuxna. Brukaren är en tonårskille med en multifunktionsnedsättning och är helt rullstolsbunden. Vi vill att du som söker anställningen har som mål att vara med honom under lång tid då han fäster sig vid sin brukare och har behov av att känna sina assistenter väl. Vardagar går han på gymnasieskola i en grannkommun mellan 7.45-15.30. Du reser med honom i färdtjänstbilen både dit och hem. Du kommer att vara behovsanställd och även vikarie där vi redan nu har ett vikariat på 4 veckor och därefter kommer två vikariat på vardera 8 veckor även om vi i nuläget inte vet exakt närliggande datum.

Din profil

Utbildning

MERITERANDE

Gymnasial utbildning:

Språk

MERITERANDE

Svenska:

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara med som personlig assistent både i skola (Gymnasieskola) som att arbeta i hemmet. Då han har en multifunktionsnedsättning behöver han hjälp med allt som ingår i den traditionella omvårdnaden. Han använder rullstol då han inte kan stå. Då han saknar vårt verbala uttal och använder sig av mimik och ljud är det viktigt att du är inkännande och igenkännande för hans sätt att kommunicera. Läs mer under rubrik "kravprofil".

Övrigt

Lön

Timlöneformen tillämpas.

Anställningsvillkor

Kollektivavtal finns (KFO-Kommunal)

Arbetsplats

Hofors

Om osslänk till annan webbplats

Assisticum AB är ett assistansföretag som verkat sedan 2005. Vårt kontor finns i Knivsta och vi kännetecknas av det lilla bolaget med den breda kompetensen. DU kan läsa mer om oss och våra värderingar på www.assisticum.selänk till annan webbplats eller kontakta oss direkt för att veta mer.

http://www.assisticum.selänk till annan webbplats

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Per Dahlénius, Vdper@assisticum.se070-6035992

Företagets adress

APOTEKSVÄGEN 8D KNIVSTA

Postadress

Assisticum AB

BOX 100

74122 KNIVSTA

Telefonnummer

18345580

Sök jobbet senast 14 oktober 2018

Ange referens HS.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: info@assisticum.se