REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-09-14

-

Fysioterapeut

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård.
Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.
Hofors Din hälsocentral finns beläget i Verksamhetsområdet Hofors och har idag ett upptagningsområde på ca 9000 patienter. Arbetsplatsen har idag 30 talet anställda och alla finns i samma byggnad vilket gynnar nära samarbete i yrkesgrupperna. Hofors Din Hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi och Hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honörsord Alltid-Nära-Trygg.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut kommer du att arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. I arbetet kan det ingå gruppverksamhet samt hembesök. Du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet av arbete inom primärvård. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med behandlingsformerna OMT, OMI alternativt McKenzie och Akupuntur. Utbildning inom BOA-konceptet och på redcordutrustning är önskvärt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region. Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro. Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! ----------------------------------------------------------- Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.selänk till annan webbplats där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Arbetslivserfarenhet

Fysioterapeut / Sjukgymnast: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Anneli Solborg, Vårdenhetschef, Telefonnummer: 0290-297 24anneli.solborg@regiongavleborg.se

Fackliga kontaktpersoner

Eva Matton, Fysioterapeuterna, Telefonnummer: 070-200 33 59eva.matton@regiongavleborg.se

Företagets adress

Rektorsgatan 1 Gävle

Postadress

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

Rektorsgatan 1

80188 Gävle

Sök jobbet senast 30 september 2018

Ange referens RS 2018/1313.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.