REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-09-14

-

1 lärare till särskild undervisningsgrupp

Värnaskolan

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har 9660 invånare och 1120 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.selänk till annan webbplats

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i vår särskilda undervisningsgrupp. Den särskilda undervisningsgruppen arbetar med grundskolans mål och kursplaner där anpassningar görs för den enskilda eleven. Inkludering i stor klass sker i ämnen/aktiviteter efter förmåga. Du tillhör grundskolans arbetslag, har nära samarbete med övriga lärare och elevhälsan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad lärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, koncentrationssvårigheter och sociala svårigheter. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och samverkan men även förmågan att kunna arbeta självständigt. Det är av vikt att du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt är flexibel. Erfarenhet av arbete med elever i skolan krävs.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast

Ansökan

Ansök senast: 2018-09-25

Referensnummer: 52/18
Individuell lön

Kontakt

Kontaktperson

Stefan Danielsson
Rektor
070 - 086 00 21

Facklig företrädare

Mikael Pettersson
Lärarförbundet
070 – 414 14 63

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.