REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-09-10

-

Elsamordnare

Ovako

Om tjänsten
Underhållsorganisationen kommer att förstärkas med ytterligare 2 elsamordnare/med ansvarsområde Stålverk respektive Valsverk.
Som elsamordnare är dina huvudsakliga uppgifter att säkerställa en hög teknisk tillgänglighet på våra produktionsanläggningar. Du kommer att leda och samordna de resurser som finns på avdelningen, leda den dagliga verksamheten, planera för framtida behov, planera/upprätthålla bemanningen i gruppen, medverka och leda förbättringsarbetet då vi arbetar med ständiga förbättringar.
Formell kompetens
- Du har gått 3-årigt gymnasium med inriktning El
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort Meriterande
- Erfarenhet av att leda andra
- Erfarenhet av tung industri
- Erfarenhet av LEAN

Personliga egenskaper
Tar eget initiativ och har mycket god samarbetsförmåga. Din Servicekänsla och glädje påverkar andra omkring dig så att du bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du är nytänkande och proaktiv.

Omfattning/Ort
Tillsvidare/Heltid/Dagtid/Hofors

Kontaktuppgifter:
Ytterligare information om tjänsten lämnas av gruppledare för funktionen driftnära underhåll-Stålverk Gunnar Emmoth på 0290-25745 eller mail gunnar.emmoth@Ovako.com och gruppledare Valsverk Daniel Damm 0290-25965 mail daniel.damm@Ovako.com

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har fler än 3 000 anställda i mer än 30 länder. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.comlänk till annan webbplats och www.nssmc.comlänk till annan webbplats.

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Driftelektriker: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställning

Kontaktinformation

Företagets adress

Hofors

Postadress

Ovako Hofors

Hofors

81382 Hofors

Sök jobbet senast 3 oktober 2018

Ange referens 2018/105.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.