REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-09-10

-

Butiksdemonstratör

Brand Impact

Om oss
Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom varumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm. Vi har uppdrag och produktambassadörer från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.

Om tjänsten
Jobbar du som Produktambassadör på Brand Impact är duambassadörför etteller fleravarumärken under en viss period. Du är ansiktet utåt för varumärket och är av oss utbildad specifikt för det aktuella uppdraget. Uppdraget kan vara i en livsmedelsbutik, på en mässa, i en galleria eller på annan allmän plats. Du kommer jobba med event och produktdemonstrationersom satts ihop tillsammans med vår kund. Jobben kan varaförlagda alla dagar i veckan. Arbetstiderna är vanligtvis 11-19 på vardagar och 10-15 på helger men varje event är unikt och kan kräva andra tider.
Brand Impact ser till att utbilda dig inom Marknadsföring, Exponering och Försäljningsteknik.

Om dig
Vi söker dig som är duktig på att jobba självständigt men samtidigt är en grym teamplayer,du älskar attspridaglädjeomkring digoch är duktig på attrepresentera vår kund på absolut bästa sätt. Du är mån om din hälsa, kanske tränar du på gym eller håller på med fitness. Viktigt att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på att interagera med konsumenter. Har du körkort och bil underlättar det då uppdragen kan vara förlagda på olika platser. Dock inget krav. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid Anställningstid enligt överenskommelse

Arbetsgivarens webbplats

http://www.brandimpact.se/länk till annan webbplats

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Viveca Gyllenfalkrekrytering1@brandimpact.se

Företagets adress

Byängsgränd 22, Årsta

Postadress

Brand Impact

Byängsgränd 22

12040 Årsta

Sök jobbet senast 27 september 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.