REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-08-20

-

Vårdare/arbetshandledare/
boendestödjare

Amicare AB

Om dig

Vi söker dig som är en lagspelare gentemot dina kollegor Du skall vara flexibel då det många gånger kan bli snabba förändringar inom gruppen då vi har individer hos oss med vitt skilda behov och där förutsättningarna kan ändras drastiskt från tid till annan. Vi söker också lugna personer som är modiga, lågaffektiva, prestigelösa samt inte fostrar de man arbetar med. Detta då det kan uppstå situationer då man måste behålla sitt lugn och agera utifrån helt olika situationer som inte alltid är förutsägbara.

Din profil

 

MERITERANDE

Gymnasial utbildning:

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Vi på Amicare söker nu undersköterskor och vårdbiträden till vårt serviceboende för personer inom LSS 1 med utåtagerande beteende och inom autismspektrumet. Vi tar hand om personer som har svårigheter med socialförståelse i vårt samhälle. Vi söker dig som är lågaffektiv, prestigelös och inte fostrande. Dessa egenskaper är mycket viktiga då man annars kan komma i konflikt med personerna man stödjer. Vi kan erbjuda Dagtjänster, nattjänster och jourtjänster samt tjänster för dig som vill arbeta extra under studietiden t.ex. Vårt mål är att kunna integrera flera yrkeskategorier för att kunna få en sammansvetsad arbetsgrupp. Du kommer att få handledning av arbetsgruppen och utbildning inom arbetsområdet. Du som söker behöver vara modig, lugn, tydlig, metodisk och gärna ha tidigare erfarenhet från arbetsområdet. Det är dock inget krav med tidigare erfarenhet, men meriterande. Vi ser också gärna att du känner att du är den som brinner för att göra skillnad för våra brukare. Arbetet består mestadels av att arbeta på plats i Hofors men ibland kan det bli så att du får arbeta på annan ort under ett par dagar eller veckor under året. Detta då vi både inleder en placering genom att vara på den enskildes nuvarande boende innan hen flyttar till oss samt att om individen vill flytta till nytt boende är vi där under en övergångsperiod som stöd åt den nya personalen. Har du andra intressen såsom, musik, dataspel, konst, matlagning, fotografering, natur, simning etc. är det också positivt. Lönesättningen är individuell och OB-tillägg utbetalas enligt avtal. Körkort är ett krav.

Övrigt

Anställningsvillkor

Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid eller extra. Vi har också som krav att du under några veckor per år är flexibel och skall kunna arbeta på annan ort.

Arbetsplats

Hofors

Om osslänk till annan webbplats

Arbetsplatsen består av fem fristående lägenheter där varje person har sitt eget boende. Till det finns en personallägenhet där vi har vårt kontor samt gemensamhetsytor.

http://www.amicare.selänk till annan webbplats

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Susanne Sallami,0735418472

Företagets adress

Göklundsvägen 9B Hofors

Postadress

Amicare AB

Göklundsvägen 9B

81331 Hofors

Telefonnummer

0735418472

E-post

susanne@amicare.se

Sök jobbet senast 31 oktober 2018

Ange referens Omsorgspedagog Amicare.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: susanne@amicare.se