REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-02-06

-

Industrisanerare-sommarjobb

Enerco Group AB

Enerco är idag ca 350 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster.
Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Förändringar kopplat till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.
Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. Vår industri är bland de säkraste i världen men trotts detta så går maskiner sönder och miljön kan bli kontaminerad. Våra team är ofta först på plats vid driftstopp och sanerar området och gör den tillgänglig igen för både underhåll och produktion. Som Industrisanerare är du en viktig länk i vårt team som servar indsutrin. Vid sommarstopp och vid reparationer tillkommer ett stort Saneringsarbete för att hålla maskiner och utrustning rullande. Vi letar nu efter medarbetare med rätt attityd och inställning. Personalen inom saneringen uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter och det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Våra Industrisanerare ges en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier. Som fastanställd får man uppleva allt från pappersbruk, sågverk, stålproduktion och många andra tillverkandeindustrier. Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning. En varierande och utmanande vardag. Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan. Här erbjuder vi rätt person möjlighet att komma in i vår gemenskap och bli en av oss. Arbetet består av att sanera maskiner golv och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschauförerna sedan fraktar till en säker plats. Vi jobbar även i varma miljöer så som stålindustrins ugnar. En del av vårt jobb där är att sanera slagg, aska och annat avfall från industrin. Du behöver uppskatta denna variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbeten inom induistrirengöring så som :Skyffla, Sopa, Sopmaskin, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.

Kvalifikationer och Egenskaper
Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, positiv och trivs med ett varierande arbete. Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder, innebär det därför att du ofta är vårt ansikte utåt med regelbundna kundkontakter. För oss är det därför viktigt att du är social, flexibel, samarbetsvillig med ett trevligt bemötande, samt har god kommunikativa kunskaper i tal och skrift. Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Krav: Körkort behörighet B.
Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt om du har branschvana inom sanering. Tillsättning av tjänsten sker löpande.

 

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Varierande Behov / tim

Arbetsgivarens webbplats

http://www.enerco.selänk till annan webbplats

0) || vm.aktuelltRekryteringsbehov.besoksadressGatuadress || vm.aktuelltRekryteringsbehov.postadressUtdelningsadress || vm.aktuelltRekryteringsbehov.postadressPostort || vm.aktuelltRekryteringsbehov.postadressPostnummer || vm.aktuelltRekryteringsbehov.telefonnummer || vm.aktuelltRekryteringsbehov.epost" style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 25px;">

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Andreas Hedberg, Telefonnummer: 070-7967063andreas.hedberg@enerco.se

Joakim Balkefors, Rekryterare, Telefonnummer: 076-2007699joakim.balkefors@enerco.se

Företagets adress

Pumpverksagatan 22

Postadress

Enerco Group AB

Box 63

81322 Hofors

Sök jobbet senast 28 februari 2018

Ange referens Sommarjobb Industrisanerare.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.


ANSÖK PÅ ARBETSGIVARENS WEBBPLATS