REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-02-05

-

Personlig assistent-sommarjobb

OP Assistans AB

Om dig

Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet.
Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra.
Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det.
En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav.
Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent. De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Jobba som personlig assistent! Vill du bidra till att en medmänniska kan leva på det sätt som han eller hon önskar i sommar?
Då kan vi på OP Assistans erbjuda dig ett omväxlande sommarjobb hos någon av våra kunder i Gävleborg! Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt. Rekrytering pågår för fullt så tveka inte! Vi kommer att bjuda in Dig som söker på den här annonsen till ett tillfälle där du kommer att träffa en representant för OP Assistans. Utöver att du lämnar personligt brev och cv i ansökan, vill vi att du tar med det till det tillfället. Inbjudan till detta tillfälle kommer via mail. Rekrytering kommer pågå under peroiden februari - april 2018. Välkommen in med din ansökan under Lediga jobb på vår hemsida: www.opassistans.se
För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner: Kollektivavtal Vårdföretagarna Vår arbetsgivareorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal. Avtalsförsäkringar Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring. Friskvårdsförmåner För den som har en ”Timavlönad anställning” gäller att du kan få ersättning för enkelbiljetter i samband med ett avtalat arbetstillfälle. I praktiken innebär det att du kan få ersättning för enkelbiljetter under perioden: från 2 dagar före till 2 dagar efter ett avtalat arbetstillfälle. Alla anställda kan nyttja upp 2 000 kr per år i friskvårdsbidrag samt kostnadsfri massage genom våra egna massörer upp till 10 gånger om året.

Övrigt

Arbetsplats

Hofors

Om osslänk till annan webbplats

OP Assistans AB betyder Ockelbos Personligaste Assistans och företaget grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998. Företaget har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), innehar F-skattsedel, följer Vårdföretagarnas kollektivavtal, är IfA-godkänd verksamhet och medlem i Vårdföretagarnas bransch personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till personer som bor i Gävleborgs län. Våra kunder är berättigade till assistansersättning via försäkringskassan eller personlig assistans genom ett kommunalt LSS-beslut. Kunderna har själva, eller med stöd av sina företrädare, valt att köpa sin assistans av oss i enlighet med den valfrihetsprincip som råder inom gällande lagstiftning.

http://www.opassistans.selänk till annan webbplats


Kontaktinformation

Företagets adress

Holmparken 1 Gävle

Postadress

OP Assistans AB

Holmparken 1

80310 Gävle

Telefonnummer

026143838

Sök jobbet senast 30 april 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.