REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-01-19

-

Specialistläkare

Region Gävleborg, Division Primärvård

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden.
Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården.
Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning.
Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Hofors Din Hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi och Hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honörsord Alltid-Nära-Trygg.

ARBETSUPPGIFTER
Är du specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla en ny öppenvård med oss nu när vi står utanför hälsovalet? Vill du jobba med ett härligt, glatt gäng som kommer att slita i dig lite här och där då det stundtals kan bli ett högt tempo? Här får du en viktig roll på hälsocentralen med stora möjligheter till att skapa något som är hållbart i framtiden. Ny teknik, nya samarbetspartners och nya arbetssätt är något vi vill åstadkomma. Vill du sköta äldreboende, ta hand om yngre kollegor eller jobba i egen takt anpassat efter dina önskemål så tveka inte att höra av dig!

KVALIFIKATIONER
Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin. Du står emot stressen då det knackar på dörren samtidigt som du har en patient på britsen och du väntar på att komma fram till infektionsjouren. Du känner ansvar för patienten och vill att kvalitén skall vara primär, kvantitet vad är det? Dessutom vore det supertrevligt om du vill handleda yngre förmågor så att vi har några som kan ta hand om oss i framtiden. Om du kan flera språk så är det också bra, såklart! Du gillar skog och mark då det finns mycket av detta i närheten. Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region. Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro. Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! ----------------------------------------------------------- Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Arbetslivserfarenhet

Specialistläkare: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Tanja Wessling, Vårdenhetschef, Telefonnummer: 0290-297 24tanja.wessling@regiongavleborg.se

Elias Wakie, Verksamhetschef, Telefonnummer: +4626531208elias.wakie@regiongavleborg.se

Fackliga kontaktpersoner

Dagmar Edung, GHLF, Telefonnummer: 0650-290-15dagmar.edung@regiongavleborg.se

Företagets adress

Rektorsgatan 1 80188 Gävle

Postadress

Region Gävleborg, Division Primärvård

Rektorsgatan 1

80188 Gävle

Sök jobbet senast 31 mars 2018

Ange referens RS 2017/1103 .

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.