REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-01-19

-

Produktionstekniker, maskin/verkstad

Ovako AB

Bli en del av ett bolag i förändring där du har möjlighet att påverka utvecklingen.

Ovako är inne i en spännande fas och behöver utöka personalstyrkan med en kompetent och utvecklingsorienterad tekniker till siten i Hofors.
På uppdrag av Ovako söker AxÖ Consulting dig som motiveras och inspireras av att arbeta i miljöer där du får utvecklas och utmanas i din yrkesmässiga roll.

Ovako erbjuder:
En stimulerande arbetsplats med goda möjligheter till karriär- och yrkesmässig utveckling. Bra personalförmåner. Ett omväxlande arbete där du får möjligt att växa i din profession. Engagerade kollegor och ett sammansvetsat arbetsteam.
Ovako vill vara den bästa distrutbitören av återvunnet stål på marknaden – de nöjer sig inte förrän de kommit i mål och de vill att du som söker tjänsten skall ha samma drivkraft och inställning.
Som tekniker på Ovako:
Som kvalificerad tekniker kommer du att tillhöra Group research and development som är inne i en spännande och expansiv fas. I rollen kan du förvänta dig att få arbeta med varierande och utmanade arbetsuppgifter som innefattar bland annat attribute brands och hybridstål. Du kommer också att stötta produktion och testning samt genomföra materialanalys och delta i olika utvecklingsprojekt. Arbetet innefattar även visst ansvar för analys av testresultat såsom mikroskop- och hållfasthetsutvärderingar. För att lyckas i rollen krävs att du vill utvecklas i din yrkesroll och vill lära dig mer om och utveckla nya testmetoder.

Vi letar efter dig som:
Vi letar efter dig som har ett genuint intresse för teknik och som trivs allra bäst i miljöer är du får utvecklas och utmanas både självständigt och tillsammans med hela organisationen.
Som person har du ett brinnande intresse för branschen samt en stark inre drivkraft som får dig att prestera även när det tar emot.
Att få uppgifter i mål är alltid prioriterat för dig liksom att jobba med förbättringar och utveckling. Du är dessutom en god kommunikatör som har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och skapa goda relationer.
Ovako ser utveckling som en naturlig del av arbetet och vi hoppas du delar det med dem.

Utbildning och erfarenhet:
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbete som tekniker med CNC erfarenhet. Erfarenhet ifrån labbmiljö är meriterande. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Ovako är en arbetsplats som strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning. Sökande med olika erfarenheter och bakgrund uppmuntras.

Ansökan och information:
Urval sker löpande.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Varmt välkommen med din ansökan!
AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor.
För mer information besök gärna www.axoconsulting.se
Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Arbetslivserfarenhet

Produktionstekniker, maskin / verkstad: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Omgående tillsvidareanställning

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Linda Axäng, Telefonnummer: 079-340 54 42

Företagets adress

Dammbrovägen 5

Postadress

Placering: Hofors

Dammbrovägen 5

69180 Karlskoga

Sök jobbet senast 25 februari 2018

Ange referens 2018/5.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.