REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-01-11

-

Sommarjobb inom vård och omsorg

Hofors kommun

 Kontaktuppgifter:
Hemtjänsten- Eleonora Gustavsson Kihlberg/Enhetschef: 0290-771679

Spelmannen- Monica Engblom/Enhetschef: 0290-771762

Hesselgrenska- Monika Forsberg/Enhetschef: 0290-771708

Hesselgrenska- Marie Sjöberg/Enhetschef: 0290-771702

Hantverkarn- Inga Jäderström/Enhetschef: 0290-771696 eller 070-3953640

Persgården- Viktoria Lindström/Enhetschef: 0290-77 17 55

LSS/psykiatri enheten- Marita Pettersson/Samordnare 0290-771745

LSS/psykiatri enheten- Britt-Inger Olofsson/Samordnare 0290-771744

Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig.

Hos oss är du viktig och gör skillnad varje dag! Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter

Undersköterska, vårdbiträde, - Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter.

Habiliterare - Du ger individuellt anpassat stöd till brukarna i deras dagliga livsföring för att stärka individen. Du arbetar med individuellt anpassade arbetsmetoder och struktur, rutiner och planering för att få brukarnas vardag och fritid att fungera.

Personlig assistent - Du stödjer och hjälper brukaren för att denne ska kunna leva som andra utifrån individens grundläggande behov som till exempel personlig omvårdnad, kommunikation, fritidsaktiviteter, träning, utföra ett arbete, hushållsarbete och vara delaktig i samhället.

Undersköterskor psyk - Inom psykiatrin arbetar du med personer med psykiska funktionshinder utifrån ett brukarorienterat synsätt och ett pedagogiskt förhållningssätt, där du stödjer och vägleder personer i vardagen.

Vår värdegrund är respekt, professionalism och ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.
Det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldre- och handikappomsorg är meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket.
Du som söker bör ha fyllt 18 år.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är meriterande.
Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid
tim-, del- eller heltid

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-30
Referensnummer: 2/18
Lön enligt avtal

För kontaktuppgifter, se ovan. 
Facklig företrädare
Kristina Karlsson
Kommunal
0290 - 77 18 07
Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.