REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-01-11

-

Förskollärare

Hofors kommun

 Kontaktperson:

Aila Lahtinen
Förskolechef
Telefon: 070-414 13 27

Sonnie Eklund
Förskolechef
Telefon: 070 - 414 12 89

Beskrivning

Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig.

Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar.

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och att tända ett livslångt lärande. Hofors har under de senaste åren placerat sig allt högre i olika nationella jämförelser. Ett exempel på det är Lärarförbundets Bästa skolkommun 2016, där Hofors totalt låg på 32 plats.

Barn och utbildningsnämnden har tagit ett inriktningsbeslut att 2020 följa Skolverkets rekommendationer gällande barngruppernas storlek. Barnantalet i kommunen ökar så vi kommer under en snar framtid bygga en ny förskola i Hofors och bygga till en avdelning i Torsåker.

En omfattande satsning på IT utveckling pågår, en ny lärplattform implementeras i november. Kommunen deltar också i olika utvecklingsprojekt. Vi har samverkan med Högskolan Dalarna och Högskolan Gävle.

Vi har arbetskläder för alla väder, allt från regnkläder och gummistövlar till vinterkläder med vinterstövlar, fria pedagogiska måltider, barnfri tid, all personal har en egen iPad.

Kommun består av tre förskolenheter, Norra förskolan, Södra förskolan och Torsåkers förskolor.

Förskolorna har olika inriktning som går att läsa på kommunens hemsida. Just nu är Torsåkers förskolor och Södra förskolorna i behov av att rekrytera fler förskollärare.

Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens!

Arbetsuppgifter

Du som söker till oss kommer att arbeta utifrån Läroplan för förskolan Lpfö 98 rev 2016.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-25

Referensnummer: 1/18

Lön

Ange löneanspråk

Facklig företrädare

Eva-Marie Bodin
Lärarförbundet
070 - 273 72 39

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.