REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBEVAKNING!

Registrera dig och bli meddelad när vi lägger till nyheter på webbsidan. Att prenumerera på våra uppdateringar är givetvis gratis.

veckans lunch
kalender
Hofors kommun - platsvarumärke

2018-01-02

-

Produktambassadör extrajobb i Hofors

Brand Impact

 Kontaktperson:
Viveca Gyllenfalk


Beskrivning

Yrke:
Butiksdemonstratör

Anställningsform:
Deltid, Tillsvidare

Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Annons-ID:7449766

Beskrivning av jobbet

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan

Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Lön enligt överenskommelse
Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse

Kontaktinformation
Företagets adress
Byängsgränd 22, Årsta
Postadress

Brand Impact

Byängsgränd 22

12040 Årsta

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.